» everytime i close my eyes, it's like a dark paradise

Nu! Nu kan jag pusta ut. Sista kursen i termin fyra är avklarad. Och det gick bra! Tänka sig att jag kunde sitta där inför halva klassen och svara på frågor under en opponering, utan noga förberedelser och darr på rösten. Ett mirakel nästan. Ett annat att jag lyckats pallra mig upp tills sjukhuset för att be om ett jobb i sommar - och fick det! Väntar med spänning, och nervositet, på allt jag kommer lära mig. Att sitta i ett klassrum och plugga Vetenskaplig teori och metod ger ingenting i jämförelse.
 
Utöver skolarbete och jobbletande har jag lyckats spendera alldeles för mycket pengar. Då vi slutat med julklappar (förutom lite pengar till ungdomarna) fick jag för mig att jag var tvungen att köpa en hel massa till mig själv. Så det gjorde jag. 
 
 
Linne, filmerna: The Hunger Games, RED, Gökboet, The Librarian III, The Blinde Side, Monica Z, och The Heat, blandat från bodystore.com (quinoapuffar får stort +), bikini (som fick mig att se ännu blekare ut, haha!), iPad Mini, Puma trainers till gymmet, locktång, Lana Del Rey dubbel CD och reseguide + karta över Californien, Arizona och Nevada till resan i augusti. Vem sa att prylar inte gör dig lycklig? 
 
Mer lycka: För en veckan sedan satt jag och spanade på resor runt april-maj och föll för Malta och Sardinien. I samma stund kom far min ner för trappan och jag berättade. Det första han sa var "Alghero? En resa dit har jag också funderat på!" Nästa dag var fyra flygbiljetter bokade och i vår bär det av till vackra Sardinien. Helt gratis. 
 
Det går bra nu. (Fast så där ska man ju aldrig skriva. Tar tillbaka det.)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo