» minnen och framtidsplaner

Otroligt tråkiga och intensiva dagar som dessa (grupparbeten + tentor upp till öronen) är det svårt att inte längta bort. Långt bort. Kikar igenom min resemånad i USA, glädjer mig över att den är så väldokumenterad, och inser att 2,5 år har gått makalöst fort. Jag kommer ihåg hur skraj jag var dagen innan jag lämnade min värdfamilj, hur surrealistiskt det kändes när jag på en tom gata i Hollywood fick erbjudandet om att "följa med på en frukost" av en medelålders man i stor svart bil, hur arg jag blev på alla busvisslingar och äckliga kommentarer i Houston, hur gråtfärdig jag blev när jag fick för mig att det var omöjligt att hitta ut ur New Orleans, hur enkelt och avslappnat det var i Miami och hur underbart fritt det kändes i New York. Tänka sig att det kan kännas så fint att vara en i mängden, oviktig, ignorerad. Lycka. I San Francisco, Seattle, Washington D.C och Chicago var känslan ungefär densamma. Trots allt som hände under resan är det för alla tider den som kommer betyda mest. Lärdomarna var ovärderliga. Det är också enda gången jag varit riktigt stolt över mig själv... hade du känt mig i verkligheten skulle jag nog vara den sista du gissade på som gjort en sådan resa. Fegis, som skrivet. Men med mycket jävlar anamma. 
 
I augusti väntar resan tillbaka till staterna och det kommer bli fantastiskt. Bättre än ovan nämnda. Roligare. Inte så ensamt. Längtar särskilt till Sedona (utanför Phoenix) och Yosemite National Park. Innan dess blir det även Sardinien. Underbara Italien. 
 
MEN. Mycket vill ha mer, förstås. Jag har sett alla avsnitt av SHERLOCK x2, eller kanske x3 (vem vet? serien har lyckats bli allt jag tänkt på de senaste veckorna), och vill till LONDON. Typ NU. Femte gången gillt kanske jag till och med har vädret på min sida? (tyvärr ovanligt) Den som lever får se.
 
Är tröttis och ska hoppa i säng. Redan. Heldag i skolan + gymmet imorgon. När tar det slut?
Ha det!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo