» Dag 5, Paramount Studios och take out

Vilken regnig dag. Usch! Vaknade runt kl.7.30 - regn. Åt frukost - mer regn. Började vandra mot Paramount Studios - spöregn hela vägen (ca 30min). Två timmar lång guidad tur, mestadels utomhus - regn, regn, regn. Tillbaka till hostelet - regn. Det slutade inte förrens runt kl.16.00, så jag stannade inne på hostelet större delen av dagen. Som tur är har jag redan sett det mesta jag hade på min lista :) Här kommer tre av de fyra bilder jag tog idag:

Mot slutet av den guidade turen (vi var fyra personer i varje grupp, fyra eller fem grupper går varje timma), innan vi passerade grindarna igen, tog guiden denna bild. Vid denna tid vadade jag i vatten i mina skor, byxorna är genomblöta och jackan är egentligen en ljus mossgrön färg... haha! Man kunde vrida vattnet ur den. Är himla glad att jag tog dubbla tjocktröjor. Lämnade mitt paraply med värdfamiljen och kunde inte hitta ett ställe som sålde ett på vägen till Paramount. Yep.

Guiden frågade om jag ville ha en bild på mig sittande på bänken, orginalet från Forrest Gump, men pga av det hemska vädret valde jag att stanna i "bilen" en liten stund till... Han sa också att den är graverad. Troligtvis med "My momma always said life was like a box of chokolates, you never know what you're gonna get..." Fin film. Får ta och titta på den igen när jag kommer hem.

Gick tillbaka till hostelet direkt efter och hängde där resten av dagen. När jag nästan dog (överdrift) av hunger gick jag till thai stället som ligger nära, seriöst godaste kyckling curry jag någonsin smakat. Massor med mat för $6 (40kr)!


Rundturen var toppen, trots regnet. Vi åkte runt i vad man skulle kunna kalla golfbilar, antar jag. Guiden tog oss in i flera av de Sound Studios som de har och vi fick se vart de spelar in både Happy Endings och Community (tv-serier). Vi fick också se den "backdrop" många filmer och tv-serier använder när de vill att något ska utspelas i NYC, som Ringer, CSI NY, Seinfeldt, How to loose a guy in 10 days, Mad Men osv... Breadstix och The Lima Bean från GLEE. Yep. Det enda som man får lov att se efter att folk som gick de guidade turerna "went ballistic" när de såg någon eller något ur serien. Dumma dem. Iaf, himla spännande. Vill ju se WarnerBros och Universal nu också... haha. Får vänta till nästa gång. Någon gång.

Dags att sova, checkar ut och flyger till San Francisco imorgon. JENNY, here I come! :) De spelar HÖG musik utanför dock. Varje.Natt.Hallå?

Ah. Natti!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo