» Dag 4, Downtown Los Angeles och Beverly Hills

Ska alldeles strax hoppa i säng, klockan börjar bli mycket. Vill dock inte behöva skriva två inlägg imorgon, så här kommer ett om dagens händelser... :)

Efter skype med mamma hängde jag runt på hostelet fram till lunch, det var lite kyligare ute idag. Molnigt också. Tråk, tråk. Tog senare tunnelbanan till downtown Los Angeles, hittade en karta och började gå, centrum är inte särskilt stort. Inte särskilt livligt heller. Många hemlösa. Har aldrig känt mig så vit och blond som när jag spatserade gata upp och gata ner här, varenda blick låg på mig...

Första stoppet, Walt Disney Concert Hall. Hemmaplan för L.A. Philharmonic.

Konstverk? på Grand Ave.

Åt lunch på Panda Express. Uuuurk. De första tuggorna smakar gott, efter det blir det bara för mycket. Åt hälften. Önskade i efterhand att jag stannat på Starbucks (igen) och köpt en god (men dyr) smörgås där...

Dött?

Sportarrangemang och konserters hålls i Staples Center.

Bl.a. American Idol finalerna och Emmy Galan hålls i Nokia Theatre.

Me looooves Starbucks. (Inte bra) "A tall passion iced tea lemonade please..." Gott.

En av bussarna jag åkte med idag. Inte fasligt olika de svenska, bara mycket längre!

Inte en människa vid skylten när jag kom dit, så denna bild är tagen med min kamera placerad på marken... haha. Ville ju ha bevis på att jag faktiskt varit där! (I min nya jacka!)

Solen går ner över Hollywood. Blir alltid sådär rosa och tjusigt. Mycket bilar, som vanligt!


Klockan ringer 7.30, har bokat en tur runt om ... Berättar vart imorgon, men blir spännande! "Make sure you enter at the Bronson gate." Äntligen!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo