» Dag 29, Arlington National Cemetery

Det var kallt i rummet när min väckarklocka ringde idag, så låg kvar längre under täcket. Åt halvgod frukost. Tittade ut. Grå himmel, regn. Kallt. Jättekallt. När klockan nästan slagit 12.00 drog jag på mig linne, t-shirt, dubbla långärmade tröjor och min skinnjacka, fick låna ett stort paraply av receptionen och gav mig ut... för man kan ju inte sitta inne en hel dag. Min andra dag i D.C.

Tog tåget mot Arlington National Cemetery. De är där alla soldater begravs/begravts...

Höger går vi

Tomb of the unknown soldier, monumentet är dedikerat till alla som dött i krig men var kvarlevor inte kunnat identifierats. Monumentet vaktas 24/7, oavsett väder. Tycker synd om de som behövde stå där idag.


Bakom fanns en sorts teater man kan hyra vid olika tillfällen, all sten såg så kall ut. Brrr.

Gravstenar. Överallt. Tusentals. Åt alla håll.

Vid ingången fanns ett litet informations center. Här berättade de om soldater som dött, bild på dem som barn, namn, var de kom ifrån, intressen, när och var de dog. Det stod att de flesta av dem visste redan som barn att de ville ansluta sig till militären... jag blev bara ledsen och gick därifrån. Alldeles för sorgligt. SLUTA KRIGA.

Efter att jag kommit tillbaka och hunnit svänga inom Forever 21 (favvo affären) gick jag till CVS för att handla kvällsmat. När jag steg ut möttes jag av detta: SNÖ!

Har nu hunnit ta mig igenom alla avsnitt av Grey's Anatomy jag missat och ska ta en varm dusch... Imorgon drar jag till New York City! Heck yes! (Och de lovar soligt väder! Yay!)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo