» Dag 28, Hej D.C:s alla monument!

Safe and sound i Washington D.C efter mitt allra sista inrikesflyg! Bor på ett känt kedjehostel här och trivs fint. Känns organiserat och bra! Anlände runt lunchtid och gav mig ut direkt - till fots. Mot VITA HUSET!

Gick snabbt att ta sig dit med den lilla behändiga karta som jag fick när jag checkade in... snälla ignorera mina vantar (som jag älskar, men som inte ALLS passar till mina kläder - var bara så jäkla kyligt ute!)

Baksidan!

Länge sedan jag såg hösten... här i Lafayette Square, precis framför Vita Huset. Vackert!

Washington Monument

Fler tjusiga träd på väg mot...

World War II Memorial

The price of freedom, varje stjärna representerar 100 döda eller försvunna, amerikanska, män och kvinnor som kämpade i andra världskriket. Ca 500.000 totalt.

Korean War Memorial

Lincoln Memorial

Jag och mammen han själv!

Vietnam War Memorial, tusentals namn är inristade i "väggen".

Det var kallt och jag var hungrig efter att ha vandrar runt ett par timmar, så stack in på Five Guys. Hade inte ätit där innan och lär inte gå tillbaka. Gott, men mer än dubbelt så dyrt som McDonalds... och jag tycker ju om McDonalds (till skillnad från de flesta andra jag träffat på här borta). Har inte supermycket pengar kvar på mitt amerikanska konto, så tänker inte lägga dem på mat. McDonalds och Subway it is!

Dags att kolla upp vad jag ska hitta på imorgon, har ju bara en dag till, så ska se till att göra det mesta och bästa av den. Upp tidigt, alltså! Frukost serveras redan kl. 07.30 - perfekt!

Hörs!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo