» Dag 24, Key West

Ber om ursäkt för noll uppdatering de två senaste dagarna, har knappt gjort något/tagit några bilder. Men igår hade jag en tur till Key West bokad - så jag blev hämtad kl. 07.00 och var inte tillbaka på hostelet förren efter kl. 21.30. Lång dag! Här kommer bilder och lite korta förklaringar... :)

Författaren Ernest Hemingways hus nedan, han bodde här ett par år runt 30-40-talet, kommer inte ihåg exakt. man kunde gå in om man ville, men det kostade $12 och jag hade redan betalat $70 för bussresan dit... snåljåp. 

Udda djur. Snabbt som attan.

HEHE! Roligt med halloween dekoratationer!

USA:s mest sydliga punkt!

Lite bilder från stränderna följer! De var fina, men luktade ofta illa (sjögräs sa någon) och vattnet var kallt!I spy... en svensk flagga! Stötte på en svensk familj när jag var ute och gick också.

Dyraste frozen yoghurten någonsin? $12! 78kr!!!!!! WTF???

Gissa vem som att bakom mig på bussen dit? TOMTEN! (Han hade långt vitt hår och skägg, röda shorts, hawaii skjorta och en tomteluva!) Hahaha... Tänkte först "fan vilken knäppgök", men han visade sig vara relativt normal och himla trevlig, faktiskt! Han sa att han gjorde det för barnen skull... Lite sött ;)

Vi fick ca 6 timmar på ön, tog ca 4 timmar att ta sig dit och 4 timmar hem = lång busstur (och eftersom de alltid har a/c:n på 18C var det svinkallt i shorts!). Väldigt vackert på ön och vi hade himla fint väder (runt 26C).

Härlig dag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo