» Dag 20, Kyrkogårdar, voodoo och Café Du Monde

Började dagen med pannkakor. Smeten står klar i köket på morgonen, så det är bara att hälla på stekpannan och göra sina egna... nu är ju inte amerikanska pannkakor det godaste, men gratis slinker alltid ner ;) En brittisk man som var där samtidigt som mig rekommenderade citron och socker på dem - något som faktiskt funkade fint! Bättre än sirap eller smör, likt amerikanarna. Lite efter 10.00 började jag, Laura (Lettland) och Marissa (Boston) - båda 25+ - gå mot en av de kända kyrkogårdarna här omkring. Detta fick vi syn på, på vägen... utsmyckade träd:

Nämen, kolla, det är ju jag! I Lafayette #1. Alla döa är begravda ovan marken då New Orleans är byggt på sumpmark (right?). "Cities of the dead", kallas kyrkogårdarna här. Läbbigt!

På väg mot Voodoo museumet stannade vi inte bara vid flera konstgallerior (?) (Laura tycker om sådant), vi stannade också för att äta... första gången för mig på flera veckor som jag befinner mig på en restaurang som inte heter McDonalds eller Burger King. Yep. Denna var inte särskilt fancy heller, och servitrisen var rätt hemskt klädd... men skenet bedrar. Kolla på maten! Cirkus 100kr. Supergott!

Bild från Voodoo museumet. Litet. Tydligen "offergåvor"... haha.

Hann nästan äta upp min franska munk full med florsocker, från Café Du Monde, innan jag kom på att jag ville ha en bild. En av de godaste munkarna jag någonsin smakat, helt klart! Billiga var de med. Går nog tillbaka imorgon igen...

Canal St., Bourbon St. och French Quarter till höger.

På vägen tillbaka. Halloweendekorationer list dessa på många hus!

Bourbon House Hostel! Både större och finare än det ser ut! Favorithostelet än så länge!

Det är nu mycket senare än tänkt, tjejen som nyss anlänt är hemskt pratglad (vilket jag gillar) och reser ensam runt USA i fem månader, så hon hade många historier att dela med sig av... alltid kul :) Hon har nu hoppat i sängs och jag borde göra detsamma.

Höres!
essay writing
24 Oktober, 2011 - 06:25 / BLOGG: http://custom-paper-writing.com/custom_essay_writing

I've never seen real crypts. It must be exciting trip.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo