» Dag 1, Chicago - Los Angeles

Mitt år som au pair är slut. Vilket också betyder: JAG KLARADE DET! Jajamen, lilla Jessica från lilla, lilla Oskarström tog sig hela vägen till stora Chicago, ensam, anpassade sig och trivdes som fisken i vattnet hos en familj hon pratade med i telefon två gånger (Ohio var ett snedsteg som jag redan förträngt). Ett år gick fort, lite för fort, och idag gör huvudet ont av allt gråtande, för lite sömn och för lite mat - men det gör inte så mycket. Jag kommer sakna Lis, Chris, Laura och Doug varje dag en lång tid framöver, men från och med idag ska jag se mer positivt på denna månad långa resa genom USA och ta vara på var dag.

Solen skiner i Hollywood (och prognosen för de kommande dagarna är fin), WiFi:t funkar utmärkt i mitt rum och runt om hostelet (Skype, mamma och pappa?) och jag har en bekväm säng att sova i. Det här blir nog bra! Ska försöka uppdatera varje kväll tills jag sätter fötterna på svensk mark igen, den 2 november, med bilder!

Klockan är dock inte mer än 14.00 och jag har inte ätit något sedan i morse, så ska spatsera ut på Hollywood Blvd och se om jag kan hitta något halvnyttigt. Uppdaterar mer senare!

Hollywood, here I come! :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo