» 20:de maj 2011

Eftersom jag inte har något intressant att skriva så skriver jag bara för att skriva...

Det är fredag eftermiddag och ungarna är lediga från skolan av någon oidentifierad anledning. Det är dagar likt dessa (när det är varmt och kvavt ute och man inte sovit tillräckligt) man uppskattar playdates. Körde L till en kompis hus för ett skolprojekt (klädd i knästrumpor, en brun väst och gammaldags glasögon...) och en av C's kompisar är här och underhåller honom. Det ger mig lite tid för mig själv. :)

Ikväll ska vi på en Beatles (och annan gammal "rock") konsert som min värdmamma satt ihop med sina High School elever och imorgon ska jag förhoppningsvis träffa min Guatemalan friend Mirta. Hon är 24, kortare än mig, och jättesnäll. Jag vill gärna se nya filmen "Bridesmaids" (som tydligen ska vara årets roligaste film, hittills), så hoppas jag kan locka med henne på den. Helgen ska vara varm med risk för åska. Inget ovanligt här.

Igår for mamma och pappa till Grekland för 7:de gången, istället för att komma och hälsa på mig. Dissad, någon? Var nog bäst så i vilket fall, vi är ju inte direkt kända för att komma bra överrens på resande fot (Stockholm förra sommaren... ouch! Haha!). En vecka i NYC med Jenny (i en lägenhet på Manhattan), två musikaler, sightseeing och shopping låter mer som my cup of tea. :)

Gatan jag numera bor på. Så amerikansk.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo