» Tisdag eftermiddag

Idag sitter jag utomhus i solen (och blåsten) och äter pizza till lunch, med ytterligare tre timmar ledighet framför mig. Runt sjusnåret visas näst sista avsnittet av Glee, som min värdfamilj så snällt låter mig titta på trots att jag jobbar vid den tiden. Igår bokade jag biljetter till en festival en helg i augusti - Lollapalooza, då ska vi kika på Eminem, Coldplay, Cee Lo Green och Foo Fighters, bland annat! 230 dollar fattigare, men det kändes inte särskilt tungt, jag kommer ju trots allt inte få särskilt många chanser att få uppleva något liknande (i USA, iaf). Om tre veckor kommer Jenny hit, då ska vi på två konserter. Om två månader har vi troligtvis precis kommit tillbaka från NYC.

Livet här är hårt.


INTE.

I helgen firade vi L's 13:de födelsedag. Då kom tre galna och högljudda tonåringar över. Hujeda mig! Min värdmamma påpekade, "Du var säkert likadan när du var 13!" Jag: "HAHA! Nej." Hon blev himla glad för presenterna jag gav henne och kallade min ide "kreativ". Dagen efter såg vi "Inception" och jag höll på att dö av uttråkning (men älskade slutet), L vill ha "Inception 2". Mest var jag nog bara besviken för att hon inte ville se "Rent" med mig, trots att både jag och min värdmamma försökte övertyga henne om att den är för bra för att missa - om man tycker om musikaler. En annan gång kanske.

Todiloo!
Linnéa
19 Maj, 2011 - 20:32 / BLOGG: http://storyofaheart.blogg.se/

heej! ja visst är postern fiin? :D tror att filmen kommer vara riktigt bra faktiskt! jag vet inte om jag och linnea ska på kristina, min morbror lovade att han skulle bjuda mig på den. men det var över ett år sedan han sa det så det kanske han har glömt x) men annars ska jag nog gå med linnea :) tror man måste ringa för att beställa biljetter, så har jag fattat det iaf. och jag har inte gjort det än så jag hoppas det finns biljetter kvar nu :o http://www.kristina.fi/sv/biljetter_platser/ är hemsidan, står priser där också :)

Linnéa
19 Maj, 2011 - 20:32 / BLOGG: http://storyofaheart.blogg.se/

Ja juste, Spring Awakeing också x) Ja det var översatt till svenska. Tyckte väldigt mycket om den faktiskt :D här finns rollista, inga kändisar direkt: http://www.malmoopera.se/forestallningar/spring-awakening

och här finns typ en trailer: http://www.youtube.com/watch?v=K0AcFWnvslw

:D nu har jag kommenterat massa, hahha^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo