» Allt och ingenting

Är snart redo att bädda ner mig i min säng med en bunke glass, lite svenskt saltlakrids (tackar brorsan, Sandra och mamma - MUMS!), min (otroligt tråkiga) historiebok och ett par bra GLEE-avsnitt när läxan är genomläst. För tillfället väntar jag på att C ska hoppa i säng så att jag och mina värdföräldrar kan ha vårt veckosamtal. Passar på att lyssna på låter Afternoon Delight, på repeat.

Blev ett par timmar på rullskridskor (de med fyra hjul, två fram, två bak!) med Maria under gårdagen, min andra gång på två dagar. Inga vurpor denna gång, men väl vingligt och osäkert den första timmen. I rinken träffade vi även en liten Diana, ca 7 år. "I'm so happy I have teenage friends!", skrek hon över musiken och tog våra händer. En kvinna (mormorn?) kom fram till oss, bad om ursäkt och hoppades att tjejen inte stört oss... vi bara skrattade. Vi är vana.  

Vi hyrde en film, Never Let Me Go med bl.a. Keira Knightley. D.E.P.R.I.M.E.R.A.N.D.E. Och rätt tråkig. Om barn som växer upp endast för att verka som organdonatorer åt andra människor senare i livet. Något vi inte förstod när vi läste handlingen. Vi hyr förövrigt genom RedBox, de finns lite överallt och filmerna kostar 1USD (ca7kr) för ett dygn. Bekvämt och billigt!

Maria sov över, vi spenderade större delen av söndagsförmiddagen i sängen, med varsin dator. Mys, haha! Det blev sen lunch på Steak n Shake (hamburgare och milkshake) innan jag släppte av henne vid en innomhusfotbollsplan (läs: med gräs!). Hennes värdbarn hade match.

40 minuter senare...

Har nu haft möte med mina värdföräldrar, diskuterade lite läxproblem som vi haft och vad som kommer hända den kommande veckan. Jag är ledig efter 08.00 imorgon då jag istället jobbar större delen av nästa lördag, blir också två sena kvällar då min värdmamma har hemskt mycket på schemat. Min värdpappa hjälpte mig senare att hitta flyg till Seattle, men i och med att det är vårlov och på grund utav att bensinpriset stigit slutade det på en smått hissnande summa - 500UDS (3200kr)! Men boendet är ju gratis och jag får ju umgås med bästis Jenny i hela nio dagar - en hel livstid efter fem månader isär. L.Ä.N.G.T.A.R.

Hon är nu på väg, förövrigt. Snart redo att lämna Halmstad för Göteborg och senare världens metrolpol - New York. LYCKA TILL MED ALLT. Ses om 20 dagar! :)

God morgon Sverige, God natt USA!

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo