» Produktivitet och prioritering

Både L och C var i skolan efter kl.08.00 i morse, så jag nördade mig lite framför datorn (och fick panik när jag trodde att jag fått ett nytt virus, stängde ner datorn, startade den och körde Full System Scan - ingen skada skedd, tack-o-lov! Får nog ta och sluta söka och spara ner bilder via google bildsök...), joggade utomhus i 20 min (d.ö.d), duschade och började städa badrummet. Fy. (Delar med mina värdbarn, så det var ju inte direkt rent.)

Helt plötsligt är klockan sent och jag häller i mig soppa och bröd innan jag hoppar in i min gigantiska bil och kör mot College of DuPage och min historiaklass. Väl där visar det sig att lektionen är inställd. Bara att köra hem igen.

På grun utav att jag nu hade lite extra tid började jag städa köket, dammsuga mitt och barnens rum, plocka undan i vardagsrummet och mitt rum samt tvätta lite kläder. Värst vad man kan vara produktiv ibland. Är dock fortfarande inte klar med uppsatsen som skulle varit färdig innan lektionen idag... Orkar inte prioritera tråkiga läxor för tillfället.

Ikväll ska jag på C's musikal "The Granny Awards", i vilken han har två roller. Kommer bli toppenkul! De är galet duktiga. Ett nytt, efterlängtat, avsnitt av Glee väntar också. Fin kväll!

The Life of an Au Pair:
Servera frukost
Packa lunchlådor
Träna
Städa
Plugga
Städa lite till
Hjälpa till med läxor
Laga mat
Gå på uppträdanden
TV

Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter! ;) (Dock inte särskilt intressant... sorry!)Jenny Bysell
09 Mars, 2011 - 21:22 / BLOGG: http://jennybysell.blogg.se/

Svar: Va bra att du trivs:)!! Nej absolut tackar jag inte nej bara pga åldern. Det var mycket med den familjen som inte kändes rätt för mig. Så jag skulle absolut kunna tänka mig att ta hand om äldre barn om familjen känns rätt! :)

Jenny Bysell
10 Mars, 2011 - 21:22 / BLOGG: http://jennybysell.blogg.se/

Svar: TACK :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo