» Today I'm not doing anything...

Likt Bruno Mars i hans nyaste (och mest irriterande) låt, kände jag inte för att göra någonting idag. Så jag gjorde ingenting. Hängde med Jenny genom Skype i fem timmar! Sånt gillas. Vi försöker nu hitta någonstans att bo under vår vecka i NYC... som det ser ut för tillfället... ja du... det ser inte särskilt bra ut faktiskt. Men det löser sig nog i slutändan. Det gör det ju alltid.

Jag skrev ett brev och ett fars-dagkort också (fars dag här i USA idag) och åt grillade hamburgare med värdfamiljen (min vp är grym på att grilla!), snart ska vi ut och äta glass tillsammans. Jag och mina värdföräldrar hade ett kort möte också (händer varje söndag)

-----1,5 h senare, efter glass på Oberweise-----

då vi pratade om "vad som händer om fem månader". Mitt år som au pair är slut i oktober. Stanna här? Byta familj? Åka hem? Jag har gjort mitt beslut rätt så klart sedan tidigare, men min värdmamma frågade "are you sure you don't want to stay?" Ja, jag är säker. Jag ska hem. Hem till Sverige. Kalla, tråkiga Sverige. Men trots all negativitet så stämmer det faktiskt - "borta bra, men hemma bäst"! Trodde jag väl aldrig att jag skulle säga. De börjar leta ny au pair i slutet av juli... kommer kännas konstigt!

C börjar sommarskola imorgon, så jag har tre timmar ledigt på förmiddagen mellan måndag - torsdag de kommande fyra veckorna. En av veckorna är jag dock i NYC, C åker på camp veckan efter det och sista veckan i juli åker vi allihop till Winsconsin på semester. Sen är det augusti och ca tre veckor tills de börjar skolan igen. Kommer gå fort!

Bilder som jag tagit för min fotografikurs följer... (ansikten är utsuddade då detta är internet, trots allt).


Uppdaterar snart igen :)


Jake
21 Juni, 2011 - 05:09 / BLOGG: http://jakeinusa.blogg.se/

Grymma foton!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo