» Tillbaka till verkligheten

Idag känner jag mig som sju svåra år. Att lämna New York City, vår perfekta lägenhet och bästa kompis Jenny var jobbigt, jobbigare än jag först trott. När jag landat på O'Hare (utan att veta hur jag skulle ta mig därifrån) så kom jag på mig själv med att tänka: "Jag önskar att jag var på väg hem nu. Hem hem." Kom in på sjuksköterske programmet på Halmstad högskola igen (där medelpoängen tydlingen var 19.70... högt!) och kände: "Oj, vad skönt det hade varit att bara plugga igen, bo hemma, bara vara." Min tredje våg av hemlängtan, kanske. De varar oftast inte länge och under totalt 9 månader tycker jag att det är rätt acceptabelt - det kunde varit mycket värre.

Jag tog en taxi från flygplatsen, betalade 58USD (370kr) och kom hem till L som absolut var tvungen att prata i två timmar konstant, medan jag packade upp mina väskor och visade vad jag köpt. Det gjorde mig på bättre humör, trots att jag helst hade sovit. L har alltid något roligt att berätta, ofta om konstiga drömmar hon haft.

Utanför mitt rum låg två paket hemifrån. Tack mamma, pappa, Linn, Agneta och Glenn! Det gjorde mig så glad! Svenskt godis är verkligen det bästa som finns... L hoppade över kinapuffarna så fort hon såg dem, med stora ögon sa hon: "These are SO GOOD!" Absolut.

Jag sitter utomhus nu, har precis ätit. Det är varmt, kl. 19.00, runt 32C i skuggan. Ca 22C inomhus, svinkallt i jämförelse. Jäkla AC. Jag är trött och inte på något vidare humör, skillnaden mellan Naperville och NYC är lite för drastisk, under åtta dagar har jag inte haft en lugn stund. Sirener, tutande, skrik, prat - högljutt! Rörde inte vi på oss så gjorde alla andra det, stekande solsken, runt 35C varje dag, hela tiden. Kvavt nere i tunnelbanan, kallt på tågen, ring och reservera dit, ring och reservera hit, stressa fram, stressa tillbaka, vilket tåg???? McDonals varannan dag, låt oss hoppa över frukost för att äta sen lunch, köa, meeer kö, är det din eller min tur att betala? Highfive, kram, jag kommer sakna dig...

Vi hade massor med roligt, höll ihop, skrattade åt missöden (efter lite skrik och några fula ord), gick till sängs sent och låg och drog oss på morgonen. Förutom den dag vi åt Frukost på Tiffany's, för det är ju något man måste ha gjort. Vi hann se det mesta av intresse och sa att "nästa gång vi kommer på besök ska vi hänga i Central Park, äta ute och gå på musikaler" - vi ska bara spara lite till.

C är på camp kommande vecka, så jag har noll koll hur mitt schema kommer se ut. Mycket städning och matlagning, förutspår jag. Nästa helg åker vi till Wisconsin på semester. Fint! Ska uppdatera med bilder från veckan lite senare, kanske imorgon. Mappen är 12GB stor och innehåller över 2000 bilder och videos. Oj.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo