» Funderingar i natten

Lyfte telefonluren och kontaktade min Community Counselor denna eftermiddag. Hade skrivit ner det mesta för att komma ihåg vad jag skulle ta upp och vi pratade i sisådär 40 minuter. Hon är snäll och förstående, så jag antar att jag är lyckligt lottad. Efter att jag försökt förklara situationen så var det inga krånligheter, mer "så hur vill du att din nästa familj ska se ut?" Då det kommer från båda sidor (min värdfamilj är på samma bana som jag) och ingen är arg eller har brått så kan det nog bli bra i slutändan, inga mer tårar och inga mer "vi behöver göra några förändringar". Jag är lugn.

Jag får ofta höra "things happen for a reason" och tror mina Au Pair-vänner har helt rätt. Jag tycker mycket om familjen jag nu bor i, men vi passar inte ihop. Vi funkar inte tillsammans. Inget fel med det - vi försöker igen! På olika håll. Jag vill bort från Ohio. Jag är trött på Ohio. Och trots att detta inte är ett program som uppmuntar mig att umgås med andra svenskar (ska ju vara ett "kulturellt utbyte"), så är det de jag saknar allra mest. Johanna for till Seattle och Erika tillbaka till Sverige, Victoria från högstadiet bor i Californien och Ebba som jag lärt känna via internet finns i New Jersey... vore fint att hitta en värdfamilj någonstans i närheten av just ett par svenskar. Till Sverige vill jag inte ännu (snälla!), men om jag inte har något annat val så överlever jag nog. Efter tre månader på andra sidan jorden börjar man uppskatta vad man har hemma. Som mamma och pappa. Och korv stroganoff. (Skulle jag mot förmodan åka hem så är det just den maten som jag vill ha, mamma, till frukost, lunch och kvällsmat!)

Dags att krypa ner under täcket... tidig morgon imon. Dusch, packning, väcka barn, släpa dem till skolbussen, mer packning, ännu mer packning och lunch - sen bär det äntligen av mot Florida och Disney World! Wow.

Saknar mitt blonda, jämnlånga, hår, ett somrigt Halmstad och bästa kompis Jenny som tusan!

Och bästa tjejen någonsin, Linn, såklart! Finns ingen sötare. <3Erika
05 Januari, 2011 - 06:59 / BLOGG: http://erikalauri.blogg.se/

Saknar dig med Jessica och tänker på dig massor! Tråkigt att det inte funkade, men det kommer att lösa sig bra det där, du är värd ett toppen år i USA :) Ta hand om dig, snart är min resa till USA med familjen bokad, vi får se om våra vägar korsas igen, men någon annan stans i USA :) Kramar i massor!

Michaela
05 Januari, 2011 - 06:59

Heeej! Hoppas att allt löser sig! Tänkte slänga iväg ett mail på fb till dig så kolla det sen :)

emmablid
10 Januari, 2011 - 06:59 / BLOGG: http://eblid.blogg.se/

Bra skrivet vännen, hoppas det blir lite bättre nu! Är säker på det.Håller för övrigt med på att uppskatta det man har hemma mer-punkten, i alla fall vad det kändes när jag var i London. Nu när jag är tillbaka vill jag inget hellre än att åka här ifrån. Jag är reseskadad. Och jag är trött på Halmstad.

Men korvstroganoff... Har varit drop-dead-sugen på det i flera dagar nu haha. Kram!

rebecca
11 Januari, 2011 - 06:59 / BLOGG: http://bxh.blogg.se/

Det kommer lösa sig och bli jätte bra tror jag! Saknar dig i mängder här hemma. älskar dig <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo