» Näst sista jobbdagen

Sitter och äter lite mellanmål i lugn och ro innan ungarna kliver av bussen om 20 minuter. Glass, våffla och vindruvor. Inte helt fel!

Skypade med Jenny i 2,5h tidigare idag. Hon ska slutligen prata med en familj och är kanske på väg till USA. När jag nästan är på väg hem. Knasigt. Hon nästan skrek åt mig att jag inte fick komma hem... (blir ju svårt att träffas då), men eftersom jag ännu inte hört från fler familjer har jag svårt att tro att jag kommer få stanna. Känns lite tungt.

Åkte därefter till posten och postade ett paket, ett paket hem till Sverige. Så, mamma, öppna det, ta ut den grej som ligger överst i en plastkasse och, på något sätt, se till att Jenny får den. Snälla? :) De andra grejerna behöver du inte röra, de är endast minnen från min tid här i Columbus som inte får plats i resväskan. Betalde förövrigt nästan 60UDS (400kr) för fyra kilo. *Gulp* Rena rånet.

Jobbar fram till 20.00 ikväll då min värdpappa kommer hem från en jobbresa. Efter det ska jag nog ta itu med den allra sista packningen och städningen av mitt rum.

Vad som än händer lämnar jag denna familj med ett lättat hjärta, inte för att jag inte tycker om dem, endast för att jag vet att jag inte hör hemma här. Jag valde helt enkelt fel, den där dagen jag tackade "ja". Att fela är mänskligt. Tänka sig. Anonym
17 Januari, 2011 - 21:59

Såg på facebook´s Cultural Care Au-Pair sida, att du skulle flytta till Naperville, IL. Så glad för din skull.

Då slipper du åka tillbaks till Sverige just nu. Du ville ju stanna året ut.

Så bra att det löste sig för dig.Hur är din nya familj då?

Alice
18 Januari, 2011 - 21:59 / BLOGG: http://underthepalmtree.blogg.se/

Jessica!! Skypa mig (rosamysk) eller adda mig på facebook (Alice Kron). Är nanny i Miami Beach och känner igen mig i mycket av vad du skriver - har bytt familj en gång och hade det ganska jobbigt mina första tre månader i USA, då jag var hos den andra familjen.Helt ärligt har jag det fortfarande rätt jobbigt, men i alla fall. Skulle vara SÅ kul att prata med dig! Såg att du var förtjust i Florida också så tycker du ska försöka hitta en värdfamilj i Miami Beach :) :) Då kan jag hjälpa dig leta!Hör av dig nununuuuu!

/Alice


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo