» A new week

Måndag morgon, vaknade kl.05.40 för att packa L's lunch och ordna frukost till henne. Vi var lika slut båda två. Fy för att vakna så tidigt! 50 minuter senare var hon ute ur huset och jag hade lite tid för mig själv innan det var dags för C att stiga upp. Packade hans lunch, ordnade frukost och såg till att han lämnade huset i tid för att komma i tid till skolan (som ligger på andra sidan gatan, haha!). Runt kl.09.00 är jag ensam i huset, 6h och 30min ledigt i bitande kyla (utomhus) och ännu ingen bil = jag sitter inomhus, framför datorn, TV:n, en bra bok, lagar mat och städar lite. Sweet!

Min dagliga rutin, det där alltså. :)

En ny bil köper de antagligen i veckan, tydligen en "lite större familjebil" (de hade en liten Toyota innan). Har bara kört stora bilar de senaste tre månaderna, så jag är glad! (Dock är deras hybridbil underbar! Inga nycklar - startas med en knapp - och gör nästan inget väsen av sig då den går på batteri hälften av tiden.)

Anledningen till att jag numera får köra är:


HECK YES! Amerikanskt körkort! (Och bankkort... med den amerikanska flaggan, haha!) Kan berätta mer om det i nästa inlägg, men tilläggas måste ju bara att det var superduperenkelt. Wow, liksom. Känns bra att ha det, slutligen, i alla fall.

Blir troligtvis lite dammsugning, bäddning, några telefonsamtal, läsning och kanske en promenad. Synd att allting ligger minst ett par miles från huset... och att det är så satans kallt att bara kliva utanför dörren (ca -15 grader C). Ge mig vårvärme och en bil så lovar jag att bli på ännu bättre humör! (Gillar verkligen min värdfamilj, min CC och mina vänner Fana och Maria - måtte min tur hålla i sig!)

:)Bea
31 Januari, 2011 - 16:41

Hittade hit till din blogg nu idag och har precis läst klart från det att du kom till USA. Hoppas det ordnar sig bättre för dig i din nya familj :)

Tänker själv åka som au pair när jag gått ut gymnasiet så det ska bli spännande att följa dig under ditt år! :)

helena
01 Januari, 2011 - 16:41 / BLOGG: http://sunlightlovely.blogg.se/

Så du befinner dig i Chicago nu, hur går det där då? hörde från mormors kusin att det va svinigt kallt där nu.

Jake
02 Januari, 2011 - 16:41 / BLOGG: http://jakeinusa.blogg.se/

Vart är gilla knappen? Härligt att allt går så bra nu!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo