» Varmt, varmt, varmt!

Helgen har varit underbar vädervis. Lördag: 20+ och massor med sol. Var ute och gick i två timmar (men köpte en milkshake på vägen hem, så hällde väl i mig lika mycket kalorier som jag gjorde av med... fail!), åt grillade hamburgare med min värdfamilj och åkte senare med dem till ett glasställe. Gott! Söndag: 25+, massor med sol och massor med blåst. Tog tåget till Chicago (min tredje gång på tre månader, haha!) för att träffa fyra andra svenskar. Vi åt god mat på en fin (men högljudd) restaurang och badade fötterna i Lake Michigan. På stranden! Det finns sanstrand mitt i storstaden, tänka sig! Vattnet var förövrigt iskallt, det gjorde ont att stoppa fossingarna i det... men bildbevis finns. Se nedan: (Jag, Jeanette, Lake Michigan och lite av Chicagos skyline!)


Senare började det blåsa så mycket att vi knappt kunde gå framåt och håret var en enda röra. Jobbigt, men kul - vinden bjöd på många skratt. Tog en taxi med tjejen ovan tillbaka till tågstationen när himlen började bli lite väl mörk. Det ven utanför fönstret under kvällen, men inga blixtrar eller regn, som trott. Lite kyligare idag.

L's skolas musikal (Askungen) har premiär i veckan, vilket betyder att hon inte är hemma förrens efter 19.00 någon dag, efter 21.00 senare i veckan. L spelar Gudmodern, sjunger underbart fint och är en jätteduktig skådespelerska. Jag har fått spela Askungen många gånger framför min VM när L behövt lära sig sina repliker... "You should play Cinderella and I'd just sing for you!", har jag fått höra många gånger. Hehe! Jag får se henne i action på torsdag! Längtar :)

Nu ska jag försöka skriva lite mail och brev innan jag börjar på min historia läxa till imorgon!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo