» Seattle, från bil mot Forks

Klockan har nyss passerat 9.30 och jag och Jenny sitter i bilen på väg mot Forks. Forks är en liiiten stad bakom en gigantisk nationalpark ca tre timmar utanför Seattle. Även staden där Twilight-böckerna utspelar sig! Sightseeing står alltså på schemat min sista dag i Washinhton state.

Veckan med Jenny har varit otroligt regning, lite kylig, tidiga morgnar och sena kvällar. Vi har haft fullt upp, alltså. Och otroligt kul förstås! Vi åkte upp i Space Needle två gånger, besökte museum, gick på en underground tour (Seattle brann ju ner och byggdes upp igen, "ovanpå"), åkte en 1h "kryssning", besökte ett zoo, såg downtown från Queen Anne, tog kort utanför Meredith Grey's (Grey's Anatomy) hus... träffade Johanna också, tjejen som jag åkte till USA med från Göteborg! Vi ska resa tillsammans under tre-fyra veckor i oktober och november! Himla kul att träffas såhär mitt i året :) Ses om ytterligare sex månader!

Vi har hela tiden bott i Jennys hus på Bainbridge Island, ensamma. Färjan dit tar en ca 30 minuter, kostar 7 dollar och går en gång i timman. En gång tog vi bilen över, då körde jag. Storstadserfarenhet? Check! Det blev många svängar i downtown Seattle innan vi hamnade rätt (enkelriktat överallt, och VÄLDIGT backigt - fy fasen för att köra manuellt här! Fick lov att använda båda fötterna trots att bilen är automat. Hjulen spann vid vartenda rödljus.) I Chicago är allt betong, här är allt grönt. Tusen träd. Och berg. Vackert!

Vi har vackra vyer hela vägen till Forks (ca 1h kvar) och himlen är lite blå, för en gångs skull. Nu sjunger vi för fulla halsar till radion (så gott det går, vi har varit dödsförkylda hela veckan!) och njuter av vår sista dag. Imorgon sitter jag på planet mot Chicago och en ny vecka med jobb och college. Inte illa alls, men sommaren och speciellt 3:dje juni kan inte komma snabbt nog! Lägger upp bilder så fort jag är hemma i Naperville.

(Skrev detta från Jennys iPad, som har trådlöst internet och som vi använder som GPS!)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo