» Feed My Starving Children

Det var Au Pair möte hos ovanståande organisation denna torsdagskväll. Tog med L (vi är ju bundisar nu, hehe!), hämtade upp nya au pairen Mirta (från Guatemala, men hon bor på gångavstånd här i Naperville) och min fina tyska kompis Fana innan vi skyndade vidare. På plats fick vi smickrande hårnät, se en kort film om vad organisationen gör och tydliga instruktioner om hur riset ska packas av en överentusiastisk tjej. Åtta personer vid en station packade vi ris, soja, grönsaker och kyckling (i pulverform) i små plastpåsar, vägde dem, förslöt dem och stoppade i stora lådor, 36 stycken matpåsar i varje box. Efter 1,5h hade vi packat 15 lådor. Gemensamt (vi var ca 50 personer i lokalen) packade vi tillräckligt med mat för att 32 barn i Haiti ska kunna mätta magen i ett helt år. Vi hade roligt samtidigt som vi gjorde något nyttigt... det gillar vi!

I övrigt...

- Är ledig imorgon/fredag. Yay! Då blir det sovande, uppsatskrivande och förhoppningsvis en tripp till IKEA. (Vill ha riktigt bröd och ost!)

- I tisdags krossade jag långfingret mellan bilen och bildörren. Ouch! Övre delen av fingret blev blått, svullet och huden sprack och "skrapades" upp på både framsidan och baksidan. Blod, smärta och chock (hur i hela friden kunde det hända? Helt plötsligt stod jag bara där, med fingret fastklämt. Fick öppna dörren med min andra hand för att kunna avlägsna min högra, så ja, den stängdes helt!). Fingertoppen är fortfarande öm, blå, svullen och "avdomnad" - inte behagligt ur någon synvinkel. Skyller på att jag var sen och stressad. Klantigt!

- Dagens (veckans och månadens också) låt... I Feel Pretty/Unpretty.
I wish I could tie you up in my shoes, make you feel unpretty too.

Att svenska musikproducenten Adam Anders mixat ihop låtarna var ju mer en självklarhet än något annat. Geni! Jag har seriöst lyssnat konstant i nästan två timmar. Så. Fin. Lyssna!Förlåt för att jag inte längre fotar.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo