» ÄNTLIGEN!! (Ja, nu är jag på väg!)

Två veckor sedan jag skrev och frustrationen är som bortblåst. Känslan av att veta vad som väntar i höst är befriande och enerverande (haha, nerve-racking lät mer rätt...). Detta har hänt:

24 augusti (tisdag): Jag blev godkänd av SI (Au Pair in America).
27 augusti (fredag): Interested Host Family R******/R******, dimper ner i inkorgen. De skickar ett mail och vi bestämmer tid för telefonsamtal.
28 augusti (lördag): Vi pratar i en timme. Jag ställer flertalet frågor, de svarar utförligt och ärligt. Barnen är med en kort stund. De tackar för samtalet och säger att de ska prata med fler au pairer och bestämma sig kvällen därpå. Jag är säker på att de inte kommer höra av sig igen (och besviken då de verkade toppen!), men glad för att det äntligen händer något.
29 augusti (söndag): Familjen mailar två dokument med frågor (personlighetstest, skulle man väl kunna säga) som jag kämpar med i flera timmar innan jag trycker på "skicka".
30 augusti (måndag): Telefonen ringer, det långa numret gör mig nervös och darrig. Hur i hela friden ska jag dölja min besvikelse? "Would you like to be our next au pair?", klingar det i luren. Jag: "Are you serious?! I'd love to!"

Så var det klappat och klart. Jag ska till Columbus, Ohio! 11 oktober bär det alltså av mot New York (tror inte jag behöver berätta det igen men, JAG ÄLSKAR NEW YORK! Ska bli SÅ kul att få besöka staden igen, om än endast för en dag) och den 14:de flyttar jag in i min nya familj. Hastigt och lustigt blev det allt, men allt eller inget, det är väl så det heter?

Familjen:
- Pappa, S, mamma, L, pojke, A, 5 år, flicka, A, 7 år, pojke, S, 9 år.
- Bor strax utanför huvudstaden (Columbus) i Ohio, medelstort hus, stor trädgård, flera barnfamiljer väldigt nära.
- Får eget badrum, egen bil och de flesta helger lediga.
- Jobbar mellan 07:30 - 18:00 under skolåret (dock ledig mellan 09:00-16:00 tisdag, torsdag och varannan fredag). Jobbar mellan 07:45 - 17:30 under de två sommarmånaderna, måndag till fredag.

Går allt väl (*korsar fingrarna*) så åker jag med dem till Disney World, Florida i början av januari.

All is fine and dandy.

Nu JÄKLAR!


Tänkte fylla de stater jag besöker med stjärnor, därav stjärnan över N.Y. :-)JOSEFIN
05 September, 2010 - 23:55 / BLOGG: http://josefinaupairinamerica.blogg.se/

LYCKA TILL :D

Christine
20 September, 2010 - 23:55 / BLOGG: http://missnaenfeldtinusa.blogspot.com

Fasen va roligt :D LYCKA TILL!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo