» Wednesday night

Klockan är efter 21.00, jag sitter i min gigantiska (och alldeles fantastiskt mysiga) säng och lyssnar på radio. 93.3, Soft Rock. Endast julmusik fram till julafton! Myspys. (Ställer nog GPS:n mot IKEA någon helg snart... vill ha en ljusstake, julmust, pepparkakor och allt annat svenskt som går att få tag på!)

Har jobbat hela dagen. Sanita (au pair i denna familj för ett antal år sedan), kom över med de två barn hon nu passar under förmiddagen. Hon är toppen och barnen leker bra tillsammans, så vi tittar på TV och nördar oss framför datorerna medan de underhåller sig själva. Härligt!

Efter lunch tog jag med Adam till downtown Powell (löjligt litet och gammaldags med flera antikbutiker) för att köpa glass. Jeni's heter stället. Dyrt som attan (nästan 60kr för två pers) men underbart gott! Bästa vaniljglassen jag smakat... någonsin.

Adam med min dator på köksbordet.

Hämtade Anna vid bussen och Samuel i skolan (han spelar fiol, piano och flöjt!), de gjorde lite läxor innan min värdmamma kom och hämtade dem (sent, som vanligt... haha. Tycker himla synd om henne, gigantisk kris på jobbet) för att köra vidare mot kyrkan där de har körövningar. Då äter jag chicken nuggets och tittar på Ellen.

Pratade med min värdmamma om ditt och datt, bland annat träning, då hon frågade: "Har du någon iPod?" Jag: "Nej... brukade använda min mobil. Men antar att jag borde köpa en snart." L: "Jag skulle vänta lite med det om jag var du, det är ju snart jul." Hade varit perfekt! Haha...
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo