» I dreamed a dream... (Le Mis)

AND IT CAME TRUE!! Herrejösses. Tre ord: Glee. Idina. Lea.

I snart 2,5 år har min absoluta Broadway favorit hetat Idina Menzel. Det var hon som gjorde rollen Maureen i musikalen RENT både i New York och på film. Även hon som de kallar the original Elphaba från musikalen WICKED (vad som hände innan The Wizard of Oz). Vet du något om Broadway och musikaler så vet du också vem Idina är. Kort och gott.


Idina med Kristin Chenoweth i WICKED.

Nu till poängen: Idina är med i Tv-serien Glee, som Shelby, ledaren för Vocal Adrenaline. Nu råkar det ju vara så att Idina och och Lea Michele (Rachel Berry) är sjukt lika varandra och fans av serien (inkl. mig själv) har haft vissa... önskemål. Well guess what?? OUR WISHES CAME THROUGH! (Jäpp, jag gillar engelska!) Såg nyss det mest underbara, vackra och tårfyllda avsnittet hittills. Älskade varje minut. Speciellt då duetten I dreamed a dream. Magiskt. Vill inte avslöja något, men SE!
Avsnittet finns streamat här! (Tar en stund att ladda, men det är i HD kvalité.)


Med urusel kvalité. Men så fint att jag gråter, och dööör på kuppen. Helt underbart. (Kolla dock inte på det om du inte vill ha den framtida handlingen avslöjad, USA är ju ett par avsnitt före Sverige.)


rebecca
19 Maj, 2010 - 22:55 / BLOGG: http://bxh.blogg.se/

ooh, nu blir jag verkligen nyfiken! :D kommer säkert köpa sesongen när den kommer ut ;D hehehe

Ellie
20 Maj, 2010 - 22:55 / BLOGG: http://elliehoney.blogg.se/

åh, den låten är ju verkligen SÅ fin! visste du frstn att det kommer ett Lady Gaga avsnitt i Glee snart?? (borde du veta, haha)! DET ser jag fram emot :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo