» anyway you want it

På plats i mitt andra "hem" (har till och med en "egen" säng!) funderar jag starkt på att lägga huvudet mot kudden. Har varit barnvakt (som så många helger tidigare) åt damen på bilden och har haft underbart kul, det känns på många sätt svårt att tänka tanken att det kan finnas någon som är så snäll och söt och alldeles fantastiskt kramgo som Linn. Min alldeles egna (låtsas)lillasyster.

De var något fel någonstans på tre av mina referenser (såklart!) som jag skickade in till den nya Au Pair organisationen, men två är redan fixade. Hoppas på att få den tredje imorgon för att fortfarande få gå på den där intervjun i början av augusti. Har även pratat in en kort video, utan bilder och utan musik - precis vad SI ville ha. Till skillnad från CC som tillät det mesta.

Far iväg imorgon, till bästa vän Jenny. Stannar ett par dagar och myser. Träning, Rix Fm festival och en massa planering står på schemat... kanske får vi hälften gjort. Måste ju prata och titta på film också! ;-)Cajsa
03 Juli, 2010 - 02:08 / BLOGG: http://cajsa1.webblogg.se/

samma! xD har inte sätt de dock men ska göra det nu! xD

Anonym
08 Juli, 2010 - 02:08

Hej! Jag funderar också på att åka som au pair när jag gått ut gymnasiet, vilket är om ett år. Bara undra om du skulle vilja sätta in din video här? Vore kul att se och få lite tips för min framtida video :) Tack på förhand och lycka till med din framtida familj :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo