» Thoughtfulness

Adam tittar på TV för stunden och jag passade just på att smygra fram min lilla dator. Inte för att han märker något, ungen bli okontaktbar när man slår på dumburken (min bästa vän). Jag har dessutom barnen till kl.22 idag, så tyckte det var rättvist att jag fick en lugn stund för mig själv.

Träffade tjejerna på Starbucks i New Albany igår kväll. Innan vi gick där ifrån drog världens gulligaste Ben (tjej från Thailand) upp dessa vantar ur sin handväska:

"These are for you, Jess!"
"Are you serious? Really? Thank you, thank you, thank you!"
"It's from me, Hanna, Heather, Amy and Vanessa - we saw how much you loved them. And we don't want to see you freeze your hands off anynore!"
"I LOVE them!"

Under lördagen hade vi ett julklappsspel hos vår CC (snällaste ever). När jag öppnade upp ett paket så innehöll de ett par vantar, precis likadana som dessa. Jag blev kär direkt. Men en annan tjej i gruppen fick syn på dem och stal dem när det var hennes tur (enligt reglerna) och jag suckade uppgivet. (Så teatralisk, javisst!) Heather (Australien) kom fram till mig när vi var klara och sa "I'll buy you a new pair of those gloves, sweetie." Jag glömde det, men de kom ihåg - SÅ OMTÄNKSAMMA! Massor med kärlek till mina nyfunna vänner!

300 dagar kvar i USA!rikkemy
17 December, 2010 - 21:24 / BLOGG: http://rikkemy.blogg.se/

Hej ! :) Jag måste bara säga att jag läser din blogg ofta och tycker det är jätteroligt att få läsa om ditt liv i USA. Är faktiskt lite smått avundsjuk. Hoppas du trivs och har det bra :) / My (söta vantar)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo