» Florida, baby!

 

Det är kväll i Florida. Efter en halvjobbig natt med Anna (7år) bredvid mig (i mitten av sängen, med 3/4 av täcket. Stilla låg hon inte heller, haha!) väckte hon mig vid kl.06:30, gick upp och jag fick somna om till kl.08. Åt frukost och gick ut med barnen i trädgården för lite lek... i kort kjol och linne! Här skiner solen, temperaturen ligger runt  22 grader C och det är alldeles underbart vackert. Rena rama paradiset, om jag får säga det själv.

Följde med min värdpappa, Anna och Adam till Super Target. Där köpte de julklappar till varandra (och till mig!). Vi köpte kakor (snickerdoodle = mums!) som vi njöt av ute i solen och for efter det tillbaka till huset med öppna fönster (i vår hyrda, vita, stora, Ford) och dunkande musik. Lite som i mina drömmar.

Runt 12-snåret drog vi vidare mot stranden - Bonita Beach! Mexikanska Golfen är svinkall och det blåste en hel del. Vi hoppade över vågor och grävde i sanden, pratade och njöt av solen. Två timmar senare var vi på väg mot polen för att tvätta av oss all sand och simma lite i behagligt vatten, uppvärmd är den ju allt!

Duschade, åt middag (hamburgare, kyckling och sallad) och åkte vidare mot en minigolfbana, Congo River. Häftigaste minigolfrundan ever! (Kostade dock 70kr/barn och 100kr/vuxen, sjukt dyrt!). Ligger nu i min och Annas säng, ungarna spelar Wii och Lori färdigställer julkorten de ska skicka ut… 75st! Lite i sista minuten om man säger så. Senare blir det film med värdföräldrarna och barnen – Going the distance (romantisk komedi), här kör vi varannan barnfilm, varannan barnvänlig. Me like!

Vi lever livet och njuter för fullt. Hade jag kunnat, så hade jag nog stannat för evigt. Mamma, pappa: Ni MÅSTE se Florida! Måste. 

Bilder kommer antagligen först när vi är tillbaka då internet är riktigt långsamt här, tråkigt nog.

GOD JUL!! ÄT FÖR MIG OCKSÅ! :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo