» NEW FREAKIN' YORK, BABY!

Klockan 19.00 idag, onsdag, avgår tåget från Halmstad Central. Klockan 23.30 ankommer vi till fina Stockholm. Arlanda Express tar oss därefter till flygplatsen och de sex timmars väntan som det olyckligtvis blir för en Halmstadsbo innan flyget lyfter. En lång resa senare med Malaysian Airlines befinner vi oss i städernas huvudstäder - New York.

Jag, tillsammans med bästa kompis Sandra, ska klara detta ensamma. Hela resan, och de sju dagar vi ska spendera i NY, är det endast hon och jag. Gissa om vi har längtat? Sedan åk 7, faktiskt! Visst känns det hela lite pirrigt och visst känns det som om jag glömmer något, men mest är jag lugn. Vi har ett ställe att bo på, vi är inte flygrädda, pratar bra engelska - och så har vi ju varandra!

Det blir shopping, sightseeing och musikal, troligtvis med en stor karta i hand. Natten mellan den 14:de och 15:de ankommer vi åter till Halmstad. Jetlag eller inte bär det av till Göteborg den 16:de med tre fina människor, RixFm Festival bjuder på dem jag inte tänker missa för allt i världen - Alcazar.

Måste fixa det sista. Ta vara på det lilla av sommarlovet som finns kvar!
Tjohej!


Jag & Sandra väntar innan musikalen "Avenue Q". Hjälp vad rolig den var! *asgarv* 


Helena
05 Augusti, 2009 - 12:05 / BLOGG: http://sunlightlovely.blogg.se/

Jag var i New York för bara några månader sedan och det var verkligen den bästa semestern jag någonsin haft, ni kommer ha så himla kul.

Nadin
08 Augusti, 2009 - 12:05 / BLOGG: http://sweetnadinsweet.blogg.se/

fiin blogg! :)

bex
15 Augusti, 2009 - 12:05 / BLOGG: http://bxh.blogg.se/

Saknar dig masssoooor <e


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo